Välkommen hit

Jag är så glad att just du hittade hit! Oavsett varför du är här så det är början på något riktigt bra.

Mitt mål är att inspirera människor till ett friskare liv. Jag har alltid varit intresserad av kopplingen mellan mat och hälsa, och har i flera år slukat så mycket information genom böcker och forskningsrapporter jag hittat. Till och från har jag ätit vegetariskt och de senaste åren växtbaserat med minimalt med animaliska inslag, och samlat nyttiga recept i åratal. 

Det som fick mig att ta det slutgiltiga steget till helt växtbaserad mat var böckerna ”Kinastudien” och ”Konsten att inte dö” som var riktiga ögonöppnare om i vilken hög grad man kan påverka sin hälsa genom att välja mat som bygger upp motståndskraft mot sjukdomar. Därefter började jag söka efter mer att läsa om mat och hälsa och har hittat en värld av forskning och kunskap om hur naturlig, växtbaserad mat kan läka och stärka både kropp och psyke. Jag har läst och tittat på allt jag hittat från experter som Dr. Michel Greger, Dr. John McDougall, Dr. Joel Fuhrman, Dr. Caldwell Esselstyn, Brenda Davis och många fler växtbaserade näringspionjärer.

Dessa näringspionjärer är i stora drag överens om hur man med växtbaserad kost kan hjälpa kroppen till naturlig läkning och balans, öka motståndskraft mot värk och sjukdomar, ge mer energi och ork, sänka blodtryck och kolesterolvärden och få en hälsosam vikt.

Jag har läst deras forskningsresultat och kostråd, testat hemma i köket, och upptäckt vilka hinder som kan uppstå, både i omgivningen och faktiskt i mitt eget sätt att tänka. När jag började samla recept för inspiration kände jag att mycket var anpassat för såväl andra smakpreferenser som ingrediensmässigt än det många av oss är vana vid. En del smaker tar man till sig för att det är så oemotståndligt läckert, och andra anpassar man både vad gäller smaker och vad som går att hitta i en vanlig svensk matbutik.

Min egen hälsa har påverkats positivt i mycket hög grad. Under flera år av extrem stress tror jag det var min gröna mathållning som gav mig motståndskraft och höll mig uppe. Mitt blodtryck har gått tillbaka till nivå som om jag vore i 20-årsåldern, och tidigare hjärtarytmi har lugnat ner sig väsentligt. Jag hoppas att du också vill upptäcka hur bra du kan må genom att äta allsidigt och växtbaserat av naturlig, lågprocessad mat.

Är du också redo att förändra din hälsa, vikt och välbefinnande? Då kör vi!

Allt gott!

underskrift Lisbeth

Få unika erbjudanden och inspiration direkt i din mailbox! 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev så missar du inga erbjudanden och nyheter. Följ oss, hör av dig och få mer support genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev i kontaktformuläret här till höger!

Hitta Nutrivis vikt & hälsa Facebook där du får ta del av uppdateringar och nyheter om livsstil och hälsa, svar på frågor och annan support.

9 + 9 =

Bra att veta

Copyright © à la Lisan AB

Integritetspolicy

Webbplats skapad av Webpartners Sweden AB